Paltoane de damă 2020-02-10T18:38:02+00:00

Paltoane de damă

Căldură și eleganță

Avantajele unui palton de damă din materiale naturale

  • Călduros

  • Foarte confortabil și plăcut la atingere

  • Rezistent

  • Mereu în tendințe

Un palton de damă este o achiziție pe termen lung, de care vă veți bucura cu siguranță în zilele friguroase de toamnă și iarnă. Elegant și foarte călduros, un palton pentru femei realizat din materiale naturale de calitate vă va conferi confort cu orice ocazie și nu va ieși niciodată din tendințe. Clasic sau modern, un palton de iarnă din blană naturală este o investiție pentru garderoba oricărei femei.

Vezi colectia
Palton de dama

Cele mai noi modele de paltoane pentru femei

Vezi colectia

Tipuri de paltoane de damă

Palton dama din blana de miel

Palton din blană de miel

Un palton pentru femei din blană de miel este perfect pentru a face față frigului aspru al zilelor de iarnă sau de toamnă. Ușor de întreținut și rezistent, un palton de damă din blană este o alegere practică și inspirată.

Palton din blană de vulpe

Palton din blană de vulpe

Blana de vulpe este un material natural foarte moale și deosebit de călduros. Paltoanele din blană de vulpe sunt piese vestimentare pline de stil și rafinament.

Paltoane din blană gama de lux

Paltoane din blană gama de lux

Paltoanele de damă din blană naturală de nurcă sunt piese de îmbrăcăminte rafinate, care se disting prin calitatea superioară a materialului și ținuta lor foarte elegantă.

Palton de damă reversibil

O alegere foarte inspirată și practică este un palton de damă cu două fețe sau reversibil, care vă permite să profitați din plin de numeroasele moduri în care poate fi purtat.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre paltoane de damă

Blana naturală este un material foarte rezistent, care izolează împotriva frigului și a vântului aspru. Un palton din blană naturală nu este o achiziție de sezon, ci o investiție elegantă în garderoba dumneavoastră, datorită rezistenței sale și a calității de a se regăsi mereu în tendințe.

Prețurile pentru paltoanele de damă din blană naturală diferă în funcție de tipul de blană din care sunt confecționate. La A&A Vesa vă puteți bucura de o varietate de opțiuni și oferte speciale. Vă invităm să consultați pagina noastră de produse pentru mai multe detalii.

Un palton din blană naturală pentru sezonul rece trebuie să fie lejer, dar să urmeze în același timp linia corpului. Cele mai importante repere sunt lungimea paltonului, care trebuie să fie potrivită cu înălțimea purtătoarei, dimensiunea umerilor și a taliei. Cu ajutorul ghidului nostru de mărimi, puteți face ușor alegerea cea mai potrivită!

Un palton de blană naturală vă va proteja împotriva frigului dar și a umezelii și a ninsorii, însă trebuie reținut că nu e recomandat să lăsăm ca apa să pătrundă cu totul în blană, deoarece la uscare aceasta va fi mai rigidă. Ploile și ninsorile ușoare nu vor afecta deloc blana, care se va adapta capriciilor vremii fără probleme.

Este important de știut că un palton din blană naturală trebuie dus la o curățătorie de haine specializată pentru curățarea blănurilor. De asemenea, este recomandat ca paltonul de blană să fie depozitat într-un loc spațios și răcoros, mai departe de sursele de căldură.

Ce spun clienții noștri

Întotdeauna mi-am dorit un palton de blană în care să nu simt că e iarnă afară și pe care să îl pot îmbrăca la lucru dar și în oraș. Paltonul pe care mi l-am luat de la A&A Vesa e foarte elegant și mă bucur că l-am găsit!

Ana Rachetanu

Îmi plac hainele de blană și la A&A Vesa am găsit ce căutam. Mi-am cumpărat un palton de blană de miel la un preț foarte bun. Recomand cu drag!

Doina Rus

Nu credeam că o să aleg să îmi cumpăr un palton de blană dar chiar e cea mai bună opțiune pentru că e foarte călduros și arată bine de tot! Mă simt răsfățată când îl port.

Ioana Hasdeu

Mi-am comandat un palton de blană de pe magazinul online A&A Vesa și sunt mulțumită de calitatea produsului! E elegant și ține de cald, recomand!

Elena Negrea

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!