Manusi de piele pentru femei

Se arată toate cele 6 rezultate

  • Manusi din piele de ovina M108 1 Manusi din piele de ovina M108 2
  • Manusi din piele de ovina perforata in exterior, necaptusite M105 1 Manusi din piele de ovina perforata in exterior, necaptusite M105 2
  • Manusi din piele velur necaptusite M107 1 Manusi din piele velur necaptusite M107 2
  • Mănuși scurte, din piele naturală M103 1 Mănuși scurte, din piele naturală M103 2
  • Mănuși de damă lungi, din piele naturală M102 1 Mănuși de damă lungi, din piele naturală M102 2

Mănuși lungi din piele pentru femei

În istorie, mănușile lungi au fost deseori un simbol al statutului și al eleganței, protejând pielea fină a mâinilor de vremea capricioasă sau pur și simplu completând cu succes ținutele elaborate ale doamnelor și domnișoarelor care puneau preț pe aparițiile lor.

Citește mai mult

Astăzi, mănușile sunt indispensabile, de aceea materialul din care sunt confecționate, la fel și gradul de confort și căldură pe care îl oferă sunt la fel de importante ca aspectul lor. La A&A Vesa veți găsi o varietate de modele de mănuși de piele damă de cea mai înaltă calitate și care să se potrivească stilului dumneavoastră, indiferent de ocazia cu care alegeți să le purtați.

Mănuși piele scurte de damă

Pe lângă utilitatea lor evidentă, mănușile scurte din piele naturală pot completa cu succes ținute diverse și pot adăuga un plus de eleganță și stil oricărei femei.
Deoarece mâinile sunt aproape întotdeauna la vedere, accesorii vestimentare precum mănușile ies imediat în evidență și pot conferi expresivitate, cu un minim de efort, întregii noastre ținute. Materialele, culorile și stilurile diferite de mănuși din piele damă, la fel și ușurința cu care se poartă, le fac să fie printre cele mai versatile accesorii. Accesorii de colecție pentru unele doamne sau pur și simplu, accesorii practice, mănușile din piele sunt de nelipsit din orice garderobă.

Restrânge