Accesorii

Se arată toate cele 7 rezultate

  • Breloc din blana naturala 941 1 Breloc din blana naturala 941 2
  • Breloc din blana 940 1 Breloc din blana 940 2
  • Curea din piele 970 1 Curea din piele 970 2

    Curea din piele 970

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    95 lei

Fiți mereu în trend cu accesoriile din colecția A&A Vesa accesorii blană damă. Accesoriile din blană naturală sunt perfecte pentru garderoba dumneavoastră, indiferent de vârstă, datorită designului modern și a materialelor de calitate folosite în confecționarea lor.

Citește mai mult


Puteți impresiona cu aceste accesorii realizate din materiale naturale, precum: blană de vulpe argintie, blană naturală de raton, sau blană de miel. Accesorizarea unui outfit nu trebuie să fie deloc complicată, așa că produsele noastre vă vin ușor în ajutor, cu un design simplu, culori neutre și naturale, de la alb sau maro până la negru, pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi.

Fulare damă din blană naturală

Vă puteți completa garderoba cu numeroase accesorii din blană naturală, precum un fular de damă din blană naturală, o alegere foarte inspirată pentru a vă proteja gâtul în zilele friguroase de iarnă sau toamnă. Blana naturală este cel mai moale și plăcut material, pe care cu siguranță veți ajunge să îl îndrăgiți. Căldura și confortul oferit de un fular de blană naturală este de neegalat.
Fiecare accesoriu de blană pentru femei este confecționat în propria noastră fabrică, cu atenție sporită pentru detalii și folosind materiale naturale de calitate înaltă. Bucurați-vă de o iarnă elegantă cu ajutorul accesoriilor A&A Vesa!

Restrânge