Portofele din piele pentru dama

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Portofele din piele naturala pentru femei

Un portofel piele damă este, cu siguranță, un accesoriu de nelipsit pentru orice femeie. Modelele elegante și practice de portofele pentru femei sunt astăzi, cele mai căutate. La A&A Vesa veți găsi modele de portofele dama din piele de calitate superioară, rafinate și bine compartimentate, care conferă încredere, fiind ideale pentru femeia modernă.

Citește mai mult

Portmoneu dama din piele

Design-ul minimalist este de preferat pentru modelele moderne de portmoneu damă, deoarece sunt încăpătoare și, în același timp, ușor de purtat având dimensiuni potrivite pentru orice tip de geantă sau poșetă. Cardurile și documentele personale pot fi și ele păstrate în siguranță, aceste portofele de fete având spațiu suficient pentru a întâmpina nevoile purtătoarelor. Aceste portofele de damă din piele complimentează orice stil vestimentar, fiind foarte versatile și ușor de asortat. Fiecare model de portofel femei piele este lucrat manual, din piele de cea mai înaltă calitate. Pielea de ovină este un material natural, rezistent în timp și deosebit de fin. Un portmoneu femei realizat din piele naturală este și va fi mereu o achiziție reușită sau un cadou excelent pentru persoanele dragi.
Alegeți cu încredere cele mai potrivite modele de portofele de damă de la A&A Vesa, orientându-vă cu ușurință pentru a face alegerea cea mai potrivită.

Restrânge