Manusi de piele pentru barbati

Se arată toate cele 4 rezultate

  • Manusi din piele de ovina M203 1 Manusi din piele de ovina M203 2
  • Manusi auto din piele de ovina M205 1 Manusi auto din piele de ovina M205 2
  • Mănuși din piele M202 1 Mănuși din piele M202 2
  • Mănuși din piele elegante M200 1 Mănuși din piele elegante M200 2

O pereche de mănuși din piele bărbați este un accesoriu fără de care nu putem întâmpina anotimpul rece așa cum se cuvine. Mâinile devin aspre atunci când sunt expuse la frig și vânt, prin urmare este important să le protejăm corespunzător.

Citește mai mult

Manusi elegante de barbati din piele naturala

A&A Vesa vă oferă o varietate de mănuși piele bărbați, perfecte pentru a vă asigura căldura necesară și nu numai. Fabrica noastră produce și mănuși auto piele bărbați, o alegere foarte inspirată pentru a vă asigura că nu pierdeți niciodată controlul volanului. Fiecare pereche de mănuși din piele bărbați este confecționată din materiale naturale, interiorul fiind căptușit pentru a vă asigura un nivel de căldură optim, fără a transpira, iar cusătura mănușii este făcută să reziste. La fel ca mănușile de blană, orice pereche de mănuși piele bărbați de iarnă este călduroasă și rezistă la umezeală.

Alegeți din numeroasele modele de mănuși din piele pentru bărbați perechea care vi se potrivește: de la mănuși groase, de iarnă, până la mănuși piele de condus, la A&A Vesa veți găsi accesoriul potrivit! Dacă doriți să dăruiți cuiva drag o pereche de mănuși, surprindeți-l cu un model de mănuși din piele, care vor fi cu siguranță apreciate pentru confortul pe care îl oferă și rezistența lor.

Restrânge