Blănuri

La fabrica de blănuri A&A Vesa, întâmpinăm iarna cu o colecție de blănuri de cea mai înaltă calitate, cu croiuri moderne și elegante, care să vă asigure confortul și căldura atât de prețioase în zilele geroase.

Citește mai mult


Hainele de blană au fost și vor rămâne întotdeauna piese de rezistență în garderoba oricui. Groase, comode și de neînlocuit, paltoanele, cojoacele, jachetele, vestele și accesoriile confecționate din blană sunt piese clasice, care adaugă o notă de rafinament și atitudine oricărei ținute. La Vesa vei descoperi o gamă variată de blănuri, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. Piesele vestimentare sunt confecționate la fabrica noastră din 100% blănuri naturale. Culorile deosebite, croiala și combinațiile de materiale de înaltă calitate (precum blănuri diverse și piele), fac ca fiecare piesă să se remarce și să confere stil și originalitate purtătorilor ei.

Este un lucru bine cunoscut faptul că oamenii au folosit hainele de blana pentru confecționarea vestimentației încă din vremurile preistorice, datorită calității și caracteristicilor deosebite ale acestora. Pe lângă aspectul deosebit de estetic al blănurilor, aspectul lor practic a dus la popularitatea acestui tip de confecții și în zilele noastre. Datorită straturilor lor multiple, blănuri precum cele folosite în confecționarea hainelor au capacitatea de a reține și de a izola aerul, formându-se astfel un strat termoprotector, deosebit de eficient în menținerea căldurii în condiții de ger. Simple la început, croielile hainelor de blană au devenit din ce în ce mai complexe și elegante, ajungând să fie privite drept piese exclusiviste.

În contrast cu acele vremuri, în ziua de astăzi hainele și accesoriile confecționate din blană au devenit piese vestimentare accesibile și foarte căutate. De la haine și accesorii deosebit de elegante, până la piese casual, tinerești și aliniate la ultimele tendințe în modă, blănurile completează cu succes orice stil vestimentar adaptat iernii.

Restrânge

Se arată toate cele 12 rezultate

  • Haina de blana 280

    1.200 lei 1.100 lei
  • Vesta de blana 444

    Evaluat la 4.00 stele din 5
    1.160 lei