Fabrica de blănuri A&A Vesa

Firma A&A Vesa a fost înființată în anul 1994 ca societate comercială, oferind și completând treptat o gamă de haine din blană, cojoace și accesorii, rasfățând mii de clienți din România cât și din afara țării. Fabrica are propria tăbăcărie cu o capacitate de 500 de piei pe zi, oferind posibilitatea de a confecționa 300 de haine pe lună.

De-a lungul timpului, încă de la înființarea sa în anul 1994 firma A&A Vesa s-a făcut remarcată atât printr-un design feminin cât și printr-un design masculin.

În ciuda faptului că hainele de blană tind a fi percepute drept pretențioase, noi am reușit să îmbinăm eleganța cu utilitatea și să creăm piese de vestimentație casual sau elegante în toate culorile realizate la cele mai înalte standarde ale calității. Designerii noștrii și echipa noastră profesionistă cu mulți ani de experiență, pasiune și talent creează haine de blană cu un design unic caracterizat de eleganță, rafinament și bun gust. Gama noastră de produse este una largă având o multitudine de articole: haine, veste, fulare, mănuși, papuci de casă , gulere, căciuli, cape, fiind confecționate 100% din blănuri naturale: piele cu blană de miel merinos, blană de vulpe polară, blană de vulpe roșie, blană de raton sau blană de nurcă.

Produsele comercializate sunt confecționate din blană naturală achizitionată din România și Uniunea Europeană, nefiind utilizată blană provenită de la specii de animale aflate pe cale de dispariție.

Articolele A&A Vesa sunt recunoscute pentru rafinamentul, autenticitatea și eleganța desăvârșită dincolo de ciclicitatea sezoanelor, fiind realizate cu deosebită măiestrie și pasiune, ele pot fi admirate în magazinele noastre din Arad, București Galați și Timisoara, iar pentru confortul dumneavoastră la fel puteți face cumpărăturile accesând magazinul nostru online.

Deasemenea ne puteți găsi și între Sebiș și Buteni, jud. Arad, pe DN793 la Fabrică de Blănuri A&A Vesa unde sunt realizate toate produsele.