Termeni si conditii 2017-08-19T19:29:29+00:00

Termeni si conditii

Magazinul online (site-ul) www.vesa.ro este administrat de SC A&A Vesa SRL, înregistrata la Registrul Comertului cu nr.J02/589/25.04.1994 si având Codul Unic de Înregistrare RO 5706806. Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site.

Continutul site-ului www.vesa.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a SC A&A Vesa SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Continutul acestui site este oferit „ca atare” si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. SC A&A Vesa SRL nu poate fi raspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar rezulta din sau în legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat. Orice modificare facuta la produs, poate aduce costuri suplimentare si vor fie comunicate inaintea livrarii.

Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se afla pe stoc va vom contacta imediat.

Preturile produselor prezentate pe acest site contin TVA (19%), nu contin taxe de transport si se pot modifica fara o notificare prealabila. Nu exista o valoare minima a comenzii.

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata.

Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Protectia datelor

Prin comenzile pe care le realizati consultând oferta site-ului nostru va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre SC A&A Vesa SRL – administratorul vesa.ro

Nota de informare privind protectia datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC A&A Vesa SRL, administratorul vesa.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilibitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la SC A&A Vesa SRL.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

vesa.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, de asemenea puteti sa solicitati oricând stergerea datelor Dvs.

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!