Mănuși din piele

O pereche de mănuși din piele este mai mult decât un accesoriu interesant, o piesă de nelipsit din garderoba oricui. Potrivite pentru zilele friguroase de toamnă sau de iarnă, mănușile din piele sunt practice, rezistente și deosebit de elegante.
English clients: Winter Gloves

Citește mai mult

La A&A Vesa veți găsi o gamă variată de modele de mănuși din piele pentru femei și bărbați, realizate din piele naturală de cea mai înaltă calitate, în propria noastră fabrică. Fiind un accesoriu care acoperă mâinile și care este, prin urmare, mereu la vedere, mănușile din piele trebuie să aibă o croială fără cusur, care să se potrivească perfect pe mâinile purtătoarei sau purtătorului lor. Pielea naturală este un material ideal pentru confecționarea mănușilor, deoarece este foarte moale și plăcută la atingere, oferă protecție sporită împotriva vântului rece și a umidității și asigură mobilitatea crescută a degetelor. De asemenea, datorită proprietăților sale, pielea naturală permite mâinilor să se aerisească, împiedicând transpirația. Căptușeala mănușilor oferă un strat suplimentar de protecție și confort, conferind căldură sporită zonei sensibile a mâinilor, care sunt cele mai expuse la frig și vânt.

O pereche de mănuși din piele pentru bărbați sau femei poate fi și un cadou reușit, care va fi cu siguranță apreciat de oricine.

Restrânge

Se arată toate cele 5 rezultate