Manusi de piele

Se arată toate cele 10 rezultate

  • Manusi din piele de ovina M108 1 Manusi din piele de ovina M108 2
  • Manusi din piele de ovina M203 1 Manusi din piele de ovina M203 2
  • Manusi auto din piele de ovina M205 1 Manusi auto din piele de ovina M205 2
  • Manusi din piele de ovina perforata in exterior, necaptusite M105 1 Manusi din piele de ovina perforata in exterior, necaptusite M105 2
  • Manusi din piele velur necaptusite M107 1 Manusi din piele velur necaptusite M107 2
  • Mănuși din piele M202 1 Mănuși din piele M202 2
  • Mănuși din piele elegante M200 1 Mănuși din piele elegante M200 2
  • Mănuși scurte, din piele naturală M103 1 Mănuși scurte, din piele naturală M103 2
  • Mănuși de damă lungi, din piele naturală M102 1 Mănuși de damă lungi, din piele naturală M102 2

O pereche de mănuși din piele naturală este mai mult decât un accesoriu interesant, o piesă de nelipsit din garderoba oricui. Potrivite pentru zilele friguroase de toamnă sau de iarnă, cu toții ne dorim o pereche de mănuși negre sau maro, pe care să le putem asorta ușor.

Citește mai mult


Fiind un accesoriu care acoperă mâinile și care este, prin urmare, mereu la vedere, mănușile din piele trebuie să aibă o croială fără cusur, care să se potrivească perfect pe mâinile purtătoarei sau purtătorului lor.

Mănuși moto din piele naturală

Datorită proprietăților sale, pielea naturală permite mâinilor să se aerisească, împiedicând transpirația, ceea ce face ca pielea să fie ideală pentru a confecționa mănuși moto piele. La A&A Vesa veți găsi o gamă variată de modele de mănuși online pentru femei și bărbați și mănuși șofer, realizate din piele naturală de cea mai înaltă calitate, în propria noastră fabrică.

Mănuși de condus

Pielea naturală este un material ideal pentru confecționarea mănușilor, deoarece este foarte moale și plăcută la atingere și datorită texturii sale, împiedică alunecarea și asigură mobilitatea crescută a degetelor, ceea ce o face perfectă pentru confecționarea de mănuși condus.

Mănuși fără degete

Ideale pentru situațiile în care avem nevoie să ne putem mișca cât mai în voie mâinile, mănușile fără degete realizate din piele naturală vă vor oferi flexibilitatea și protecția de care aveți nevoie.

Restrânge