Caciuli de blana

Căciulile de blană naturală pentru femei si barbati

O căciulă de blană de calitate înaltă este un accesoriu pe care trebuie să îl avem în garderobă pentru a face față sezonului rece.

Citește mai mult

Una dintre cele mai expuse zone la frig și vânt este zona capului, de accea trebuie să acordăm atenție sporită protejării împotriva gerului prin achiziționarea unei căciuli de iarnă care să ne ofere căldură și confort și care să se potrivească stilului nostru vestimentar.

La fabrica de blănuri A&A Vesa veți găsi o gamă variată de căciuli îmblănite pentru femei și bărbați, realizate din materiale naturale de cea mai înaltă calitate. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au ales să poarte căciuli de vulpe sau căciuli de raton, datorită proprităților izolatoare deosebite ale acestor tipuri de blană naturală. Straturile multiple ale blănurilor asigură retenția de căldură și protejează împotriva vântului tăios specific zilelor de toamnă sau de iarnă.

Vă invităm să alegeți acele căciuli de blană care vi se potrivesc și care completează cu succes stilul vestimentar pe care alegeți să îl adoptați în zilele reci.

Restrânge

Se arată 1–16 din 21 de rezultate

 • Caciula din blana de miel 518

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  130 lei
 • Caciula din blana de miel pentru femei 517

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  150 lei
 • Caciula din blana de miel pentru barbati 516

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  150 lei