Jachete si geci de piele pentru femei

Se arată toate cele 5 rezultate

 • Jachetă din piele 1017 1 Jachetă din piele 1017 2
 • Jachetă din piele 1019 1 Jachetă din piele 1019 2
 • Jacheta din piele nappa 1012 1 Jacheta din piele nappa 1012 2
 • Palton din piele nappa 1015 1 Palton din piele nappa 1015 2
 • Geacă de damă din piele 1010 1 Geacă de damă din piele 1010 2

  Geacă de damă din piele 1010

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  650 lei

Jachete femei din piele naturala

În fabrica noastră se realizează fiecare geacă de damă, cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, din cele mai bune materiale, pielea având o grosime de 0.7 mm, pentru a obține un produs rezistent în timp, cu design plăcut, un produs care va face parte din garderoba dumneavoastră.

Citește mai mult

Pe lângă toată istoria minunată pe care o are geaca piele femei, ea este și foarte practică, fiind rezistentă la umezeală și murdărie. În colecția A&A Vesa de geci damă online veți descoperi mai multe modele, fiecare fiind unică în felul său, pentru fiecare tip de personalitate sau nevoi, într-o varietate de culori. Fiecare model de geacă piele fete este croit pe un șablon clasic, care nu se va demoda în timp.

Geaca biker de dama

Geaca de piele damă a trecut prin foarte multe variații, iar colecția de geci piele damă a fost adăugată pentru prima oară unei colecții de către un grup de designeri faimoși, care au creat o ediție specială cu fuste tullle roz și jachete negre din piele, un stil apreciat și în ziua de astăzi – o declarație despre masculinitate, feminitate și putere.

Geaca biker damă este una dintre cele mai emblematice piese vestimentare din istorie, trecând prin mai multe perioade: de la folosirea practică, de către motocicliști, a fost folosită în al doilea război mondial, apoi a ajuns să fie o declarație de modă personală în dulapul tuturor, de la cei mai faimoși cântăreți si trupe, la case de modă și designeri. O geacă moto damă este o piesă îndrăzneață, perfectă pentru ținutele casual pline de atitudine.

Restrânge