Papuci de casa din blana pentru barbati

Se arată toate cele 2 rezultate

  • Papuci de casa 904 1 Papuci de casa 904 2
  • Papuci de casa 903 1 Papuci de casa 903 2

Zilele leneșe de stat în casă sau orele de relaxare după timpul petrecut la lucru nu ar mai fi la fel fără o pereche de papuci de casă bărbați confortabili, călduroși și practici.

Citește mai mult

De neînlocuit în garderoba de îmbrăcăminte lejeră, papucii de casă sunt acele încălțări pe care le asociem cu intimitatea dar și cu confortul căminului nostru. Materialele naturale precum pielea și blana sunt cele mai potrivite pentru confecționarea papucilor de casă deoarece sunt rezistente, asigură o temperatură optimă și sunt deosebit de plăcute la atingere.

Modele de papuci de casa pentru barbati

Zona sensibilă a picioarelor este poate cea mai expusă la frig, de aceea trebuie să acordăm atenție sporită protejării ei, în special în timpul sezonului rece. La fabrica de blănuri A&A Vesa veți găsi modele de papuci blană bărbați, comozi și călduroși, confecționați din piele nappa la exterior, care permite picioarelor să respire și blană de miel tunsă la interior, care este moale și plăcută, asigurând o izolare optimă împotriva frigului dar și a umezelii. O pereche de papuci de casă pentru bărbați poate fi și un cadou deosebit de practic și accesibil pentru cei dragi nouă, care se vor bucura cu siguranță de confortul și relaxarea pe care numai materialele naturale îl pot oferi.

Restrânge