Gulere din blana

Se arată toate cele 3 rezultate

  • Guler sal din blana de vulpe/raton 617 1 Guler sal din blana de vulpe/raton 617 2

Gulere de dama din blană naturală

Un guler de blană naturală pentru femei este un accesoriu care se face remarcat prin eleganță, dar și datorită faptului că este deosebit de practic.

Citește mai mult

Zona gâtului și a umerilor este adesea expusă la frig, în special atunci când purtăm rochii de ocazie sau bluze mai decoltate. Un guler de blană naturală este alegerea ideală pentru a accesoriza în mod elegant o asemenea ținută și pentru a adăuga un plus de mister. Un sistem de prindere discret precum un nasture, o capsă sau o panglică elegantă vor face ca gulerul să se așeze exact așa cum vă doriți, fără să cadă atunci când vă mișcați mâinile.

Șaluri de blană pentru femei

Un șal de blană pentru femei este mai lung decât un guler și are un aspect deosebit de rafinat. Textura moale a blănii naturale și nuanțele diferite ale firelor de blană conferă șalului un aspect aparte, plin de stil și feminitate. A&A Vesa pune la dispoziția clientelor sale modele de gulere și șaluri de blană naturală, moderne și elegante, care vor face ca fiecare ținută să arate festiv, cu un plus de strălucire. Oferiți-vă răsfățul pe care îl meritați și faceți o investiție în garderoba dumneavoastră achiziționând un guler de damă îmblănit sau un șal!

Restrânge