Imbracaminte din Blana si Piele pentru Barbati

Bărbatul modern are nevoie de multă libertate de mișcare, drept pentru care fiecare piesă din categoria de îmbrăcăminte pentru bărbați este nu doar stilată, ci și foarte confortabilă și rezistentă. Hainele din blană naturală și piele au fost si raman in continuare alegerea ideală chiar și pentru cei mai pretentiosi domni.

Citește mai mult

O haină barbateasca imblanita sau confectionata din piele este o achiziție foarte inspirată și poate reprezenta o investiție pe termen lung în garderoba de haine de iarna pentru bărbați datorită caracteristicilor deosebite pe care materialele naturale le au.

Accesorii elegante pentru bărbați

La fabrica de blănuri A&A Vesa veți găsi o mare diversitate de haine pentru bărbați și accesorii din blană și piele, confecționate și prelucrate la cele mai înalte standarde de calitate.

Vă invităm să accesați categoria îmbracaminte pentru bărbați și să alegeți din numeroasele articole vestimentare de piele sau din blană naturală, casual sau office, moderne, elegante sau clasice, dar și accesorii practice și rezistente, precum portofele și curele din piele, mănuși din piele și căciuli de blană. Acest tip de accesorii pot reprezenta o achiziție perfectă pentru orice bărbat sau un cadou special, care va fi cu siguranta apreciat atat de tinerii domni cat si de seniori.

Restrânge

Întrebări frecvente

Vă invităm să ne faceți o vizită în magazinele fizice A&A Vesa din orașele Arad, Timișoara, București și Galați. Produsele listate online sunt disponibile și în magazine și pot fi probate și comandate, astfel încât să faceți cea mai inspirată alegere.

Vestimentația din blană naturală pentru bărbați pe care o confecționăm la A&A Vesa este una foarte diversă, de la paltoane din blană sau cojoace din blană la geci și jachete din blană naturală, perfecte pentru o toamnă sau iarnă fără grija frigului.

A&A Vesa confecționează și haine din piele naturală pentru bărbați, precum geci sau jachete din piele sau paltoane din piele. Pe lângă îmbrăcăminte, în fabrica noastră se realizează și accesorii – dacă doriți un portofel din piele, o curea din piele sau mănuși din piele sunteți în locul potrivit.