Modalitati de Plata

Card

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la magazinele A&A Vesa. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat dacaeste un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista deunde puteti alege numarul de rate dorit.

2 3 4 5 6
RATE
1 2 3 4 5
RATE
2 3 4 5 6
RATE
1 2 3 4 5
RATE

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici,STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business SilverCredit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici.

- Rate fara dobanda
- Perioada de gratie de pana la 56 de zile
- Comision zero la toate cumparaturile
- Plati sigure pe net

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila.

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Rate prin TBI BankAlături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit. Pasii sunt simpli:

1. Selectezi ca Metoda de plata, varianta Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin TBI Bank si finalizezi comanda

2. Vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferal

3. Vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite

4. Te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original

5. Semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni

6. Dupa aprobare, noi iti livram comanda.