Cape și etole de blană

În sezonul rece, vă puteți accesoriza ținutele într-un mod spectaculos cu cape si etole din blana naturala, care vă vor pune în valoare vestimentația și vă vor conferi un look original, confortabil și călduros.La Vesa veți găsi o gamă variată de cape si etole din blana naturala de cea mai înaltă calitate, care pot fi ușor de purtat și versatile, indiferent de stilul adoptat.

Citește mai mult

Capa

Capa de blană este o piesă vestimentară care a fost mereu chic. Ușor de purtat, practică dar extrem de elegantă, capa a fost, în vremuri de demult, preferata doamnelor din înalta societate, care alegeau să o poarte pentru a se proteja de frig și pentru a-și proteja, în același timp, luxuriantele ținute.

Cu timpul, blana a câștigat popularitate în rândul tuturor iar capa din blană a devenit un accesoriu indispensabil, ajungând să fie purtat de doamne și domnișoare pentru a completa o ținută de seară sau o rochie superbă de mireasă, sau pur și simplu pentru a da un plus de savoare unui look casual. O capă de blană de înaltă calitate este sinonimă cu eleganța, conferind purtătoarei un aer rafinat și feminin.

Etola

Etola este un guler de blană sau o fâșie de blană care se prinde în jurul gâtului sau a umerilor, acordând ținutei dumneavoastră un aer distins și diferit. Alături de cape, etolele sunt piesele vestimentare nelipsite pentru întregirea unei ținute de seară deosebite sau a unei rochii de mireasă elegante. Mai mult decât atât, datorită ușurinței cu care pot fi purtate, etolele de blană sunt perfecte pentru a completa o ținută personalizată, plină de stil sau chiar și nonconformistă. Etola este, așadar, o piesă vestimentară care va scoate în evidență orice ținută.

Capele și etolele de blană sunt piese clasice, de neînlocuit în garderoba oricărei femei care pune preț pe ținutele ei și care știe să le pună în valoare cu succes. Capa sau etola de blană este o achiziție care nu se va demoda și care va rezista peste ani și ani, cu atât mai mult dacă blana din care este confecționată este de înaltă calitate.

Restrânge

Se arată toate cele 7 rezultate

  • Capa de blana 440

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    770 lei