Geci si jachete din piele

Gecile din piele pentru bărbați sunt unul dintre cele mai iconice și iubite piese vestimentare din istoria modei.
Acest design tip ”Moto” a fost realizat pentru prima oară în 1928, între timp a trecut prin multe variații și stiluri, trecând de la motocicliști, aviatori, militari și al doilea război mondial, la cele mai renumite case de modă și designeri din lume.

Citește mai mult

Această jachetă conferă un plus de atitudine și siguranță de sine celui care o poartă.
Jachetele realizate la noi în fabrică sunt confecționate din piele nappa de ovină, de cea mai bună calitate, cu o grosime de 0.7 mm.  Acest tip de haină nu poate lipsi din garderoba dumneavoastră, pentru că, după cum spune și a patra generație a celui care a inventat inițial modelul, Jason Schott: ”Când te uiți la jachetă, poți înregistra emoții despre persoana care o poartă. Chiar dacă o probezi tu, sau doar te uiți la cineva care o poartă, arăți ca o persoană cu o atitudine dură. Este ceva ce a fost întărit peste generații.”
Acest model emblematic de geacă scurtă din piele poate fi găsit în colecția A&A Vesa pentru bărbați, în mai multe variante de design și culori, detalii ale cusăturilor speciale, fermoare și capse plasate cu precizie, haina având exteriorul din piele nappa de ovină, iar interiorul căptușit cu un material din țesătură de poliester. O jachetă cu o istorie de peste trei sferturi de secol, care merită să facă parte din garderoba dumneavoastră.

Restrânge

Se arată toate cele 7 rezultate