Jachete si geci de piele pentru barbati

Se arată toate cele 7 rezultate

  • Jachetă de piele velur 3014 1 Jachetă de piele velur 3014 2
  • Jachetă de piele velur 3015 1 Jachetă de piele velur 3015 2
  • Jachetă de piele velur 3016 1 Jachetă de piele velur 3016 2
  • Geaca de piele 3010 1 Geaca de piele 3010 2
  • Haina de piele 3341 1 Haina de piele 3341 2
  • Geaca de piele 3011 1 Geaca de piele 3011 2
  • Haina de piele 3012 1 Haina de piele 3012 2

Jachete de bărbați din piele naturala

O geacă piele bărbați este unul dintre cele mai iubite piese vestimentare din istoria modei. Orice geacă de piele naturală bărbați care este bine făcută conferă un plus de atitudine și siguranță de sine celui care o poartă.

Citește mai mult

Jachetele de bărbați realizate la noi în fabrică sunt confecționate din piele nappa de ovină de cea mai bună calitate, cu o grosime de 0.7 mm. Acest tip de haine piele naturală bărbați nu poate lipsi din garderobă, pentru că, după cum spune și a patra generație a celui care a inventat inițial modelul, Jason Schott: ”Când te uiți la o geacă din piele de bărbați, poți înregistra emoții despre persoana care o poartă. Chiar dacă o probezi tu, sau doar te uiți la cineva care o poartă, arăți ca o persoană cu o atitudine dură. Este ceva ce a fost întărit peste generații.”

Geaca biker barbati

Acest design tip ”moto”, caracteristic pentru o geacă sport de bărbați, fost realizat pentru prima oară în 1928. Între timp, geaca de piele băieți a trecut prin multe variații și stiluri, trecând de la motocicliști, aviatori, militari și al doilea război mondial, la cele mai renumite case de modă și designeri din lume.

Acest model emblematic de geacă piele biker poate fi găsit în colecția A&A Vesa de haine piele bărbați, în mai multe variante de design și culori, detalii ale cusăturilor speciale, fermoare și capse plasate cu precizie, haina având exteriorul din piele nappa de ovină, iar interiorul căptușit cu un material din țesătură de poliester. Geaca biker bărbați are o istorie de peste trei sferturi de secol, care continuă să se scrie, prin urmare acest model de geacă primavară bărbați merită să facă parte din garderoba dumneavoastră.

Restrânge