Produse noi în gama noului sezon de iarnă

Ne pregătim pentru sezonul rece cu o serie de produse noi, haine de blană și veste de blană din colecția 2014 – 2015, produse din blană naturală de cea mai înaltă calitate.

Așadar, începând de acum, găsiți pe site-ul nostru o varietate și mai largă din care puteți alege produsul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea voastră. Aruncați o privire la pagina de produse!

Pentru domni:

Jachete scurte: Puteti alege o jachetă scurta confectioneata din blana de miel naturala, cu un design simplu.

Ca noutate modelul de jachetelor surte a fost confectionat pentru rezistentă la umezeala si murdăarie la exterior din pielea nappa de miel, acest obiect vestimentar fiind simplu de intretinut.

In interiorul pieii nappa se află blana de miel merinos, 100% naturala, tunsa la o grosime de 8 mm.

Pentru protectie suplimentara la frig inchiderile au fost realizate cu ajutorul unui fermoar si gaici cu catarama in zona gulerului, pentru o inchidere perfecta, ce vă va proteja de temperaturi scăzute.

Palton iarna gen cojoc:

Gulerul si mansetele sunt realizate din blans naturals tunss. Inchiderea cojocului de blana se face cu ajutorul a trei nasturi asortați. Haina are buzunare si este disponibila pentru comanda pe două culori: maro-deschis sau negru.

Design-ul simplu, lungimea si detaliile cusaturilor moderne fac acest model de haina de blană o alegere potrivită pentru sezonul rece.

Pentru doamne:

Paltoane de iarna disponibile online in variantele de culori pentru comandă sunt: gri, maro, bej, negru si cenusiu.

Haina se inchide cu ajutorul unui cordon din piele nappa de miel si a unui nasture.

Gulerul si mansetele sunt realizate din blans de miel netunss, ceea ce face ca această haina moderna sa aibe un look feminin, de poveste.

Vesta eleganta ce se poate purta inclusiv in priaverile sau serile racoroase de toamna.

Este confectionata la exterior din bucati de blana naturala din vulpe polara, care este foarte fina la atingere, iar interiorul este captusit.

Vesta se poate strange in talie cu un snur in interior. Inchiderea se realizeaza cu ajutorul sistemului “baba-mos” .