>Veste de blană
Veste de blană 2020-02-13T12:29:48+00:00

Veste de blană

Un accesoriu irezistibil

Avantajele unei veste de blană:

  • Foarte călduroasă
  • Ușor de purtat
  • Versatilă
  • Confortabilă

O vestă de blană este un accesoriu binevenit pentru orice ținută. Potrivită pentru zilele reci de toamnă până în cele de primăvară târzie, o vestă de blană vă va proteja spatele de frig și umezeală și vă va face să vă simțiți mereu confortabil. La A&A Vesa vă punem la dispoziție o diversitate de modele de veste de blană, confecționate în fabrica proprie, care vă vor aduce un plus de răsfăț și căldură.

Vezi colectia
veste de blană

Cele mai noi modele de veste de blană

Vezi colectia

Tipuri de veste de blană

Veste de blană scurte

Vesta de blană scurtă este potrivită pentru orice statură și are un aspect modern și elegant. Perfectă pentru asortarea la ținute de ocazie sau de zi cu zi, o vestă de blană scurtă este o alegere care vă va face să rămâneți mereu în tendințe!

Veste de blană lungi

Vesta de blană lungă are avantajul de a vă oferi căldură sporită și un plus de rafinament. Până la jumătatea piciorului sau până la glezne, o vestă de blană vă va sublinia linia corpului și va scoate din anonimat orice ținută!

Veste de blană reversibile

O vestă de blană reversibilă este o alegere inspirată datorită faptului că este deosebit de practică. Combinația de materiale vă oferă posibilitatea de purta vesta în două moduri diferite, ceea ce înseamnă că o puteți asorta cu și mai mare ușurință.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre veste de blană

Vestele marca A&A Vesa sunt confecționate din blană exclusiv naturală de miel, blana de nurcă, blana de raton sau blana de vulpe polară. Prin combinarea acestor materiale, dar și prin folosirea de piele naturală se obțin modele interesante, dar și un plus de căldură. Fiecare vestă de blană este căptușită pentru a vă spori confortul și pentru a fi cât mai plăcută la atingere.
Pentru întreținerea corespunzătoare a unei veste de blană recomandăm curățarea profesională. Blana naturală nu este un material pretențios, însă necesită un tip de curățare specific. Umezeala sau căldura excesivă pot deteriora materialul în timp.
A&A Vesa vă pune la dispoziție o varietate de modele de veste de blană la prețuri competitive, de producător. Costurile unei veste de blană pot varia în funcție de tipul de blană naturală folosit pentru confecționarea vestei, dar și în funcție de complexitatea realizării modelului. Pentru a consulta prețurile, vă invităm să accesați pagina de produse.

Ce spun clienții noștri

Îmi place vesta mea de blană de la Vesa pentru că e super călduroasă și moale! Am luat-o de pe site și am fost mulțumită de comandă!
Alina B.
Am cumpărat cadou pentru o prietenă o vestă de blană de la Vesa și s-a bucurat mult de ea, o poartă foarte des. Mă bucur că am descoperit site-ul, recomand cu drag și altora.
Maria J.
Nu mai ies din casă fără vesta mea de blană atunci când e urât afară. Sunt o persoană friguroasă și mi-a prins foarte bine. Plus că mă simt elegantă în ea, indiferent ce haine port. Mulțumesc Vesa!
Radmila T.

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!