Paltoane de iarnă

Paltoanele de iarnă sunt printre cele mai îndrăgite piese vestimentare ale iernii de care, cu siguranță, nu ne putem lipsi.

La A&A Vesa veți găsi o gamă variată de paltoane de iarnă pentru femei și bărbați, astfel încât să puteți alege cu ușurință modelul preferat.

Citește mai mult


Paltonul este o piesă vestimentară clasică, a cărei istorie începe în modernitate. Inspirat de hainele de călărie sau uniformele generalilor, paltonul a fost creat, dincolo de aspectele practice, astfel încât să scoată în evidență linia corpului celui sau celei care îl poartă. O piesă vestimentară sinonimă cu stilul și eleganța, paltonul a câștigat tot mai multă popularitate și a devenit, în timp, o achiziție obligatorie pentru anotimpul rece și nu numai. De la evenimente elegante, la nopți răcoroase de vară și, mai ales, ierni geroase, paltonul a devenit o haină practică, menită să fie purtată cu cele mai diverse ocazii.
Paltoanele de iarnă confecționate din piele și blană sunt piese vestimentare rezistente, comode și deosebit de călduroase. Căptușeala moale reține și izolează aerul cald, în timp ce croiala este făcută astfel încât să asigure confort, dar și un plus de stil. Gulerele înalte, manșetele, buzunarele adăugate, combinația de materiale și croiala modernă sau clasică sunt aspecte care conferă paltonului de iarnă personalitate, oferind purtătorului sau purtătoarei sale un aspect distins, care va fi rapid remarcat.
Un palton de iarnă este o achiziție pe termen lung, care merită atenția noastră, de aceea este recomandat ca paltonul să fie calitativ și croiala să ne avantajeze oferindu-ne, în același timp, confort și libertate de mișcare. La Vesa, veți găsi paltoane de iarnă confecționate din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, care asigură durabilitate și conferă un aspect deosebit ținutelor pe care le adoptați în anotimpul rece, Calitatea, confortul, stilul și versatilitatea paltoanelor le fac să fie piese de neînlocuit în garderoba de iarnă fiind potrivite in acelasi timp si pentru perioadele friguroase de primavara si toamna.

Restrânge

Se arată 1–16 din 23 de rezultate

 • Palton din blana de miel 273

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.800 lei
 • Palton din blană de vulpe
 • Haina de blana 102 GP

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.000 lei
 • Haina din blana 113

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  2.700 lei
 • Haina de blana 102 GVP

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.500 lei
 • Palton din blana 345

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.650 lei
 • Haina de blana 329

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.000 lei
 • Haina de blana 232 P

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.100 lei
 • Haina de blana 256

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.100 lei