Paltoane damă

Paltoane de damă elegante și confortabile, confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, care asigură căldura și confortul atât de necesare oricui în timpul sezonului rece.

Citește mai mult

Pentru fiecare femeie un palton este, cu siguranță, o piesă vestimentară care atrage privirile, fiind o marcă a eleganței și a stilului.

Elegant și deosebit de feminin, un palton de iarna romanesc va fi întotdeauna o marcă a stilului datorită aspectului rafinat pe care îl conferă purtătoarei lui. Mai mult decât poziționarea în ton cu tendințele actuale, confectiile noastre potrivite pentru iarnă sau toamnă asigură și căldura și confortul purtătoarei, datorită materialelor bine alese, care izolează împotriva frigului. Paltonul trebuie să aibă un croi care să complimenteze silueta sau să confere un plus de stil purtătoarei prin modelul său neconvențional. Casual, elegante sau business, cele mai reușite modele de paltoane de damă vor pune în valoare întreaga ținută, fiind ușor de asortat și potrivite pentru a fi purtate cu o varietate de ocazii. O piesă de rezistență în garderoba oricărei femei moderne, un palton pentru femei de calitate este și va fi întotdeauna o achiziție clasică, cu care nu veți da greș și care vă va pune în valoare.
La producatorul A&A Vesa veți găsi modele elegante și moderne, care să facă sezonul rece mai plăcut și să adauge stil și savoare întregii vestimentații. Alegeți cu încredere cele mai reușite modele ghidându-vă alegerea cu ușurință conform specificațiilor care însoțesc fiecare piesa vestimentara.

Restrânge

Se arată 1–16 din 36 de rezultate

 • Paltoane din blană gama de lux Paltoane din blană gama de lux
 • Palton de blana 104

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.000 lei
 • Palton din blana de miel 273

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.800 lei
 • Palton din blană de vulpe