Haine din piele pentru femei

Se arată toate cele 5 rezultate

 • Jachetă din piele 1017 1 Jachetă din piele 1017 2
 • Jachetă din piele 1019 1 Jachetă din piele 1019 2
 • Jacheta din piele nappa 1012 1 Jacheta din piele nappa 1012 2
 • Palton din piele nappa 1015 1 Palton din piele nappa 1015 2
 • Geacă de damă din piele 1010 1 Geacă de damă din piele 1010 2

  Geacă de damă din piele 1010

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  650 lei

Haine din piele pentru femei

O haină din piele nu se va demoda niciodată. Mărturie stă istoria lungă a acestei piese vestimentare. Durabilitatea materialului, aspectul deosebit și croiala vor face o haină de piele să rămână în trend-uri mulți ani, fiind o piesă de rezistență în garderoba dumneavoastră.

Citește mai mult


Haina din piele este o piesă vestimentară cu un trecut deosebit. În timpurile moderne, a câștigat popularitate datorită numeroaselor curente din modă cu care a fost asociată, fiind de multe ori un simbol al rebeliunii, al curajului, dar și al statutului social. În ziua de azi, o haină din piele este indispensabilă în garderoba fiecăruia, datorită ușurinței cu care se poate asorta pentru a completa cu succes o varietate de stiluri: de la o ținută chic de birou, la o ținută de cocktail sau la o apariție plină de atitudine călare pe un motor de mare viteză, haina de piele exprimă încredere fără prea mult efort. Croiul unei haine din piele de calitate vă va pune în valoare silueta iar materialul vă va oferi confort și siguranță. O haină de piele poate fi, de asemenea, deosebit de elegantă, conferind purtătoarei ei un aer modern și încrezător. Indiferent de lungime sau culoare, o haină de piele va fi cu siguranță “vedeta” ținutei dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât materialele folosite sunt vizibil calitative. Datorită faptului că este o piesă vestimentară care nu se demodează și care are un rol aproape simbolic, haina de piele va reuși să exprime cel mai bine atitudinea dumneavoastră și să vă pună în evidență linia corpului.
La Vesa, veți găsi o gamă variată de modele de haine din piele pentru femei, disponibile în mai multe culori și confecționate din materiale diverse, astfel încât să vă puteți găsi haina preferată cu ușurință. Deosebit de practică și estetică, o haină de piele este o investiție sigură.

Restrânge