Geci si jachete de piele

Geaca din piele este una dintre cele mai emblematice piese vestimentare din istorie, trecând prin mai multe perioade: de la folosirea practică, de către motocicliști, a fost folosită în al doilea război mondial, apoi a ajuns să fie o declarație de modă personală în dulapul tuturor, de la cei mai faimoși cântăreți si trupe, la case de modă și designeri.

Citește mai mult


Jacheta din piele a trecut prin foarte multe variații, iar colecția pentru femei a fost adăugată pentru prima oară de un grup de designeri faimoși, care au creat o colecție specială cu fuste tullle roz și jachete negre din piele, un stil apreciat și în ziua de astăzi – o declarație despre masculinitate, feminitate și putere.
În fabrica noastră se realizează fiecare jachetă din piele, cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, din cele mai bune materiale, pielea având o grosime de 0.7 mm, pentru a obține un produs rezistent în timp, cu design plăcut, un produs care va face parte din garderoba dumneavoastră. Pe lângă toată istoria minunată a acestei jachete esențiale din piele, ea este și foarte practică, fiind rezistentă la umezeală și murdărie. În colecția A&A Vesa de jachete din piele pentru femei veți descoperi mai multe modele, fiecare fiind unică în felul său, pentru fiecare tip de personalitate sau nevoi, într-o varietate de culori. Acest model de haină din piele este unul clasic, ce trebuie sa facă parte din garderoba dumneavoastră.

Restrânge

Se arată toate cele 7 rezultate

  • Geacă de damă din piele 1010

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    650 lei