Haine de blana pentru femei

Haina de blană este un articol ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Fie că vorbim despre cojoace pentru damă, paltoane din blană sau jachete, produsele A&A Vesa sunt confecţionate doar din piele şi blană naturală, prelucrate în fabrica proprie.

English clients: Sheepskin coats

Citește mai mult

Cele mai utilizate materiale în producţia hainelor de blană pentru femei sunt pielea de miel, blana de miel şi blana de vulpe polară, urmărindu-se obţinerea unor produse de cea mai înaltă calitate.

Hainele de blană nu mai sunt cojoacele ce erau purtate în trecut, cu precădere în zona rurală, ci au devenit articole vestimentare şic, care oferă eleganţă şi confort. Cojoacele de damă sunt obţinute prin combinarea pieilor de miel prelucrate (piele nappa de miel, cu rezistență la umiditate şi umezeală, sau piele velur de miel, ce oferă o senzaţie plăcută la atingere şi un aspect elegant) cu blana naturală de miel merinos, obţinându-se în acest fel o haină ce poate fi purtată din toamnă târziu până la începutul primăverii. O atenţie deosebită a fost acordată detaliilor si croiului hainelor, precum şi modului în care sunt combinate materialele. Astfel, gulerele confecţionate din blană naturală de vulpe polară sau blană naturală de miel contribuie la obţinerea unui design modern şi plăcut.

Restrânge

Se arată 1–16 din 72 de rezultate

  • Jachetă din blană de vulpe 2010

    Evaluat la 5.00 stele din 5
    1.400 lei