Caciuli de blana pentru femei

O căciulă călduroasă, confortabilă și cu un aspect chic este un accesoriu indispensabil pentru oricine în sezonul rece. Cu toții știm că zona capului și a urechilor este sensibilă și trebuie protejată de frig în mod corespunzător. La A&A Vesa veți găsi o varietate de caciuli de dama, confecționate din materiale de cea mai bună calitate, care vor face ca temperaturile scăzute să fie mult mai ușor de suportat.

Citește mai mult

Cele mai recomandate materiale pentru o căciulă sunt, bineînțeles, cele naturale datorită proprietăților lor: groase, rezistente și mereu în ton cu tendințele. Materiale precum blana naturală de vulpe polară, blana de raton sau blana de miel au fost, încă din cele mai vechi timpuri, folosite pentru a crea cele mai călduroase căciuli de blană. Astăzi, există o varietate de modele și culori de căciuli de damă confecționate din blană, care vă pot oferi un plus de confort și pot adăuga stil și eleganță vestimentației alese. Alte modele îndrăgite și foarte populare de caciuli de dama sunt cele făcute din tricot. Casual sau elegante, nu veți da greș niciodată alegând să purtați căciuli tricotate. Alte modele foarte reușite de căciuli de damă sunt cele cu urechi, care protejează urechile de vânt și frig sau cele moderne, cu moț, care se fac întotdeauna remarcate.

Alegeți cu încredere cele mai potrivite căciuli pentru femei dintr-o varietate de modele în stiluri diferite. Fie că alegeți o căciulă de blană sau o căciulă tricotată, căciula aleasă va fi, cu siguranță, una potrivită pentru garderoba proprie sau perfectă pentru a fi dăruită persoanelor dragi.

Restrânge

Se arată toate cele 10 rezultate

 • Caciula din blana de miel pentru femei 517

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  150 lei
 • Caciula de blana 509

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  335 lei
 • Caciula de blana 506

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  335 lei