//Blana de miel merinos

Blana de miel merinos

Hainele de blana confectionate de A&A Vesa din blana de miel merinos, prezintă o finețe aparte. Blana de miel merinos este recunoscută pentru lâna extrem de pufoasă și plăcută la atingere, folosită în producția hainelor de blană de cea mai înaltă calitate în întreaga lume.

Hainele, cojoacele sau vestele de blană confectionate din blana de miel merinos sunt ideal de purtat pe piele, acestea reglând temperatura corpului, oferind confort și căldură în zilele friguroase de iarnă, evitând însă supraîncălzirea purtătorului. De asemenea, blana de miel merinos ține umezeala departe de piele printr-un fenomen cunoscut sub numele de wicking.

Absoarbe apa și păstrează aceiași căldura chiar și atunci când haina este udă, evitând astfel cazurile de hipotermie, frecvente după efort sau diverse evenimente meteorologice. În același timp, blana de miel merinos are proprietăți antibacteriene, având în componență lanolina.

Datorită fibrelor sale fine, este una dintre cele mai moi tipuri de lână disponibile, excelând și în raportul căldură-greutate. Prin intermediul fibrelor mai mici, care conțin cortexuri microscopice de aer mort, corpul captează căldura similar cu modul în care sacul de dormit își încălzește purtătorul.

 

2014-08-26T14:22:28+00:00

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!