>Veste de damă
Veste de damă 2020-02-13T12:24:18+00:00

Veste de damă

Lejere și feminine

Avantajele unei veste:

  • Elegantă
  • Se poate asorta ușor
  • Oferă căldură sporită

Un palton de damă este o achiziție pe termen lung, de care vă veți bucura cu siguranță în zilele friguroase de toamnă și iarnă. Elegant și foarte călduros, un palton pentru femei realizat din materiale naturale de calitate vă va conferi confort cu orice ocazie și nu va ieși niciodată din tendințe. Clasic sau modern, un palton de iarnă din blană naturală este o investiție pentru garderoba oricărei femei.

Vezi colectia
veste de damă

Cele mai noi modele de veste de damă

Vezi colectia

Tipuri de veste de damă

Veste de damă casual

O vestă de damă casual este o piesă de îmbrăcăminte perfectă pentru outfit-urile de fiecare zi, fie că mergeți la birou, la o simplă plimbare sau la o ieșire relaxată în oraș. În combinație cu o pereche de jeans sau cu o rochie lejeră, o vestă reușită va face look-ul dumneavoastră să fie cu mult mai interesant.

Veste de damă elegante

O vestă de damă elegantă vă va permite să purtați ținutele de ocazie pe care le doriți, fără a vă face probleme în privința frigului. Combinația de texturi pe care o puteți obține cu ajutorul unei veste va fi de efect și vă conferi cu atât mai mult rafinament și stil întregii ținute.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre veste de damă

O vestă de damă se poate purta în moduri diferite, fiind un accesoriu care accentuează elemente ale ținutei. Pentru un look mai casual, puteți asorta vesta cu o pereche de blugi iar pentru un look mai sofisticat, puteți asorta culoarea vestei cu cea a pantofilor sau a altor piese care compun ținuta. Dacă alegeți să purtați rochie, recomandăm o vestă scurtă sau o vestă de aproximativ aceeași lungime cu cea a rochiei.
O vestă de blană este cea mai călduroasă opțiune, deoarece materialele naturale rețin căldura și izolează foarte bine împotriva gerului. Este important ca vestă să fie căptușită, de preferat folosindu-se tot materiale naturale precum pielea, pentru a fi și mai eficientă în menținerea unei temperaturi confortabile. Vă invităm să consultați oferta noastră de veste de blană pentru a vedea modelele disponibile.
O vestă pe mărimea dumneavoastră ar trebui să vă cadă exact pe umeri și să nu vă strângă în jurul brațelor sau în jurul taliei, în special în cazul vestelor cambrate. Pentru a vă afla cu ușurință mărimea, vă recomandăm să accesați ghidul nostru de mărimi.

Ce spun clientele noastre

Am vrut să îmi cumpăr o vestă elegantă pe care să o port la un eveniment special. La Vesa am găsit ce căutam și sunt foarte mulțumită.
Laura H.
Pe vesa.ro am găsit multe modele de veste care mi-au plăcut și am achiziționat una pe care o port cu mare drag.
Ioana Ș.

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!