Returnare

Experiența companiei A&A Vesa, obținută în aproape 20 de ani de activitate și mii de produse vândute clienților din România și din străinătate se reflecta in calitatea la standarde inalte atat a serviciilor de livrare, cat si a produselor oferite.

Daca, din orice motiv, nu sunteti multumiti de produs, se poate returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care a fost livrat de catre curier, societatea noastră acceptând, în acest termen, returnarea oricărui produs nefolosit, fie că sunteți o persoană fizică sau juridică. In cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur, pentru a identifica mai usor comanda dvs., dar nu este obligatoriu. La returnare puteti alege schimbarea cu un alt produs sau se returneaza contravaloarea produsului, taxa de transport nu se returneaza. Costul de schimbare sau returnare al produsului va fi suportat de catre client. Cand se opteaza pentru returnarea unui produs, suma va fi returnată prin virament bancar in termen de 30 de zile calendaristice. Nu acceptam colete ramburs!

Cand returnati, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. Este necesar sa fie insotit de factura fiscala, eticheta initiala, intacta, in ambalajul original.

Vă rugăm să expediați coletul prin firma de curierat:
Pentru comenzile interne, prin Fan Courier, completand formularul online https://retur.fancourier.ro si selectati A&A Vesa, la adresa: A&A Vesa SRL, oraș Sebiș (315700), str. Banatului, nr. 14, jud. Arad, telefon 0755.819.014, apartinem de Agentia Fan Courier Ineu
Pentru comenzile externe, DPD sau DHL, la adresa: A&A Vesa SRL, oraș Sebiș (315700), str. Banatului, nr. 14, jud. Arad, telefon 0755.819.014.

Comanda la firma Fan Courier se poate face online pe retur.fancourier.ro si selectati A&A Vesa.

    Formular de returnare

    Motiv