Paltoane de blana pentru barbati

Se arată toate cele 9 rezultate

 • Palton din blană naturală de miel cu guler de raton 359 R 1 Palton din blană naturală de miel cu guler de raton 359 R 2
 • Haină din blană de raton reversibilă 361 1 Haină din blană de raton reversibilă 361 2
 • Palton din blană de miel cu guler de raton 364 1 Palton din blană de miel cu guler de raton 364 2
 • Palton din blană de miel 359 1 Palton din blană de miel 359 2
 • Palton din blana de miel cu vulpe polara 355 V 1 Palton din blana de miel cu vulpe polara 355 V 2
 • Palton din blană de miel 355 1 Palton din blană de miel 355 2
 • Palton din blana 345 1 Palton din blana 345 2

  Palton din blana 345

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.650 lei
 • Haina de blana 332 1 Haina de blana 332 2
 • Haina de blana 334 1 Haina de blana 334 2

Un palton pentru bărbați este o piesă de rezistență în garderoba oricărui bărbat modern, care pune preț pe vestimentația lui. Confortabil și elegant, un palton pentru bărbați este o marcă a stilului, fiind mereu o piesă vestimentară care pune în valoare purtătorul. La A&A Vesa veți găsi modele de paltoane bărbați elegante, potrivite pentru sezonul rece și nu numai, care să vă asigure căldura și confortul atât de necesare.

Citește mai mult

Paltoane elegante de iarnă pentru bărbați

Paltoanele pentru bărbați au câștigat din ce în ce mai multă popularitate datorită personajelor de film și a vedetelor care au ales să adopte această ținută. Un palton iarnă bărbați conferă purtătorului un aer stilat, elegant și deosebit de masculin, datorită croiului bine definit, care pune în valoare linia corpului. Culorile cele mai potrivite pentru orice model de palton bărbați lână sunt cele care pot fi ușor asortate oricărui tip de îmbrăcăminte. Potrivite pentru ținute casual, business sau elegante, cele mai reușite modele de paltoane bărbați sunt cele versatile, cu un croi care complimentează statura purtătorului lor. Practic, rezistent și deosebit de elegant, un palton bărbătesc este o achiziție ideală pentru iarnă sau toamnă și nu numai.

La A&A Vesa veți găsi modele de paltoane bărbați scurte, paltoane pentru bărbați lungi, elegante, moderne și masculine, care pun în valoare întreaga vestimentație. Alegeți cu încredere cele mai reușite modele de paltoane blană bărbați ghidându-vă alegerea cu ușurință conform specificațiilor care însoțesc fiecare model de palton pentru bărbați.

Restrânge