Un nou magazin A&A Vesa se deschide în 11 noiembrie 2019 la Timișoara!

Sezonul rece a început iar garderoba noastră trebuie să fie în ton cu vremea! Dacă până acum, cel mai apropiat magazin A&A Vesa pentru timișoreni era la Arad, începând de luni, 11 noiembrie, clienții noștri din Timișoara vor putea alege, proba și achiziționa produsele noastre și din orașul lor! Fabrica de blănuri A&A Vesa are marea bucurie de a anunța deschiderea unui nou magazin în zona istorică a Timișoarei, pe strada Oituz, lângă Piața Unirii (peste drum de Facultatea de Arte și Design).

Programul de funcționare al magazinului va fi de luni-vineri, în intervalul orar 10:00-19:00 și sâmbătă între orele 10:00-16:00. Magazinul A&A Vesa Timișoara va pune la dispoziția clienților săi o mare varietate de piese vestimentare și accesorii pentru femei și bărbați, confecționate din materiale naturale de cea mai înaltă calitate: de la haine și cojoace elegante, din blană naturală, până la jachete și veste lejere sau curele, mănuși și portofele din piele naturală. Multe dintre produsele disponibile doar online vor putea fi acum probate în magazin iar prețurile practicate vor fi cele de producător, competitive pentru piața locală și nu numai! Clienții noștri din Timișoara se vor putea bucura și de noutățile colecției A&A Vesa 2019-2020, o colecție prin care ne propunem o nouă abordare a vestimentației din materiale naturale: piese îndrăznețe, care se remarcă prin calitate, confort dar și prin croiul lor deosebit.

Având propria fabrică de prelucrare a materialelor naturale și o tradiție de peste 20 de ani în confecționarea pieselor și accesoriilor vestimentare, A&A Vesa are în continuarea posibilitatea de a oferi clienților săi produse autentice, care se disting prin calitate, originalitate și prin prețuri accesibile. Este un lucru bine cunoscut faptul că vestimentația realizată din materiale naturale este o investiție în garderoba oricui iar, prin articolele pe care le oferă clienților săi, A&A Vesa propune confortul, durabilitatea și eleganța drept valori importante în achizițiile pe care le facem. O mare majoritate a producătorilor de articole vestimentare din materiale naturale s-au specializat pentru a comercializa produsele lor strict în afara țării, însă A&A Vesa rămâne o marcă fidelă inclusiv pieței din România. Magazinul din Timișoara va fi cea de-a cincea noastră locație, A&A Vesa fiind deja prezentă în țară, în alte patru mari orașe (Arad, București, Galați și Constanța), dar și online, prin intermediul a două magazine virtuale.

Invităm timișorenii să sărbătorească alături de noi deschiderea magazinului începând de luni, 11 noiembrie, pentru a beneficia de prețuri promoționale, oferte și numeroase alte suprize pe care le pregătim pentru ei!