Revista Touch Magazine a sărbătorit 2 ani de activitate, iar pe coperta aniversară apare Smiley purtând o jachetă A&A Vesa

Cu ocazia aniversării a doi ani de activitate, Touch Magazine a ales să celebreze ziua de 1 aprilie cu un numar inedit al revistei.

Avem o atmosferă palpitantă ce pare într-o continuă mișcare și reproduce apogeul unei șcene dintr-un film de acțiune în care protagonistul rezolvă o situație limită, dar totuși parcă lipsește ceva? Smiley! Smiley apare pe coperta aniversară aducănd cu el un vibe fresh, paradoxal copilăresc, tipic artistului și dacă mă întrebi pe mine nu putea purta nimic altceva decât o jachetă A&A Vesa.

Casual, cu un design deosebit datorită fermoarului ce se închide asimetric, jacheta A&A Vesa este cea mai buna alegere pentru o plimbare romantică de seară sau pentru o noapte petrecută cu prietenii în cel mai tare pub din oraș unde, să fim serioși, știi bine ca voi o sa fiți sufletul petrecerii. Asta în cazul în care nu ești pilot de avion și deja știi că ai nevoie neapărat de jacheta asta.

Dacă totuși nu ăsta este stilul tău rămâi la bord! Știm că iți place să intorci toate privirile iar stilul tău vestimentar este unul deosebit și futurist. Te plictisești repede de haine și cateodată iți dorești să te imbraci diferit pentru aceiași seară.Dar să fim serioși! Nu poți lua două jachete dupa tine.În schimb iți poți lua jacheta A&A Vesa pe care o poarta Smiley în photo shootingul din cadrul revistei.

E doar o jachetă, deși pare că poartă haine total diferite și e una deosebită pentru că este reversibilă, putând fi purtată în două moduri diferite. Una dintre fețe este confecționată din blană naturală de raton american iar cealaltă față din piele naturală de ovină. Lungimea scurtă, până în talie și croiul simplu al acestei jachete o fac să fie modernă și potrivită pentru ținute casual, de fiecare zi.

Look-ul casual al jachetei este completat de închiderea prin fermoar și de elasticul din partea de jos a acesteia, precum și de cele două buzunare laterale. Călduroasă, practică și confortabilă, această jachetă reversibilă este o achiziție foarte inspirată.