Noua colecție 2022-2023 marca A&A Vesa

Toamna aceasta venim în completarea ținutelor tale cu noi articole din piele și blană naturală. Prin această colecție nouă A&A Vesa, dorim să scoatem din anonimat ținutele pe care le porți zi de zi sau la evenimente, să îți oferim confortul de care ai nevoie și, bineînțeles, să-ți facem zilele geroase mai plăcute și mai călduroase.

Noua colecție A&A Vesa cuprinde o varietate de geci din piele și blănuri naturale, care îți permit să rămâi în trend și să te bucuri de ținute remarcabile în orice moment al zilei. Sunt articole realizate cu măiestrie și atenție sporită la detalii, din materiale de cea mai înaltă calitate, în nuanțe plăcute, ideale pentru a fi combinate așa cum îți dorești.

Pielea este un material extrem de popular sezonul acesta, tocmai de acea, cu noua colecție marca A&A Vesa ne dorim să îți oferim opțiuni interesante, cărora nu le poți rezista!

Ce haine se poartă în toamna 2022?

Toamna aceasta se poartă hainele care reușesc să iasă din anonimat. Sunt la modă articolele din piele naturală, care pot fi asortate cu ușurință cu cele din tricot sau alte materiale, dar și blănurile naturale ce completează armonios ținutele elegante.

Anii ’80 sunt un punct de reper pentru tendințele actuale. Drept urmare, sunt la modă outfiturile complete din piele naturală, dar și cele combinate. Gecile din piele și trench-urile negre sau în culori naturale sunt ideale pentru a obține ținute îndrăznețe și ușor de remarcat.

Dinamismul și eleganța sunt perfect conturate de hainele de piele. Fie că sunt scurte sau lungi, acestea sunt învăluite într-un aer misterios, ideal pentru toamnă! Partea bună este că pot fi combinate în variate moduri, astfel încât stilul tău vestimentar să fie pus în valoare. Poți adăuga ținutei o cămașă oversize și o pereche de bocanci pentru o imagine mai lejeră sau cizme înalte cu toc și o rochie mulată pentru una mai elegantă.

Iar dacă tot am amintit de ținutele lejere, trebuie să știi că toamna aceasta se poartă articolele care sporesc gradul de confort. În acest sens, poți face combinații mai puțin obișnuite, dar de efect. Spre exemplu, poți combina o haină de blană cu pantaloni de trening și sneakerși. Vei obține un outfit interesant, dar foarte confortabil, pe care îl poți purta atunci când ieși la cumpărături, cu prietenii la o cafea sau când mergi în vizită la cineva.

Chiar dacă apar noi tendințe odată cu sosirea noului sezon, ceea ce se poartă mai mult este ce-ți place ție! Important este să alegi articole care te reprezintă, care te fac să te simți bine și îți asigură confortul de care ai nevoie pe parcursul zilelor.

Ce culori se poartă?

Deși toată vara accentul a fost pus pe nuanțele stridente, în noul sezon ne bucurăm mai mult de prezența culorilor naturale. Nuanțele de bej, crem sau maro sunt populare fiindcă ușurează procesul de combinare al articolelor, dar și pentru că sunt în ton cu cromatica sezonului. Dacă totuși simți că este prea puțin pentru tine, poți oricând să adaugi pete de culoare în ținutele pe care le porți.

Despre Noua Colecție

Noua colecție Vesa se încadrează perfect în tendințele noului sezon. Cuprinde articole elegante, clasice am putea spune, dar care nu se demodează în timp. Dintotdeauna hainele de piele și blană naturală au fost considerate elemente de bază pentru sezonul rece. Sunt ideale pentru că oferă confort, dar mai ales căldură pentru zilele friguroase. De asemenea, au o rezistență greu de egalat, ceea ce le face potrivite pentru a fi purtate ani la rând fără să își piardă farmecul. În plus, dacă sunt întreținute corespunzător, trecerea anilor peste ele nu poate fi observată atât de ușor.

Această colecție nouă Vesa este specială fiindcă mare parte din articole au fost confecționate având la bază atât piele, cât și blană naturală. Rezultatul acestor combinații nu doar că întrece orice așteptare, ci și duce industria către un alt nivel!

Noile articole sunt versatile, ceea ce înseamnă cu pot fi incluse în diverse stiluri vestimentare, sunt disponibile în culori atrăgătoare și la fel de rezistente ca oricare altele marca A&A Vesa. Așadar, dacă îți dorești un articol cu totul special pentru garderoba ta, cu siguranță îl vei găsi în noua colecție!