A&A Vesa oferă garanția returnăriii produsului

Dacă, din orice motiv, nu sunteți multumit de produsele noastre, acestea pot fi returnate în termen de 14 de zile din momentul în care a fost livrat de către curier, societatea noastră acceptând, în acest termen, returnarea oricărui produs nefolosit.

 

Să-ți achiziționezi creațiile favorite de la A&A Vesa nu e deloc greu, mai ales că nu trebuie să-ți asumi niciun risc, întrucât  ai la dispoziție posibilitatea de a returna produsele într-un mod extrem de simplu.

Brandul A&A Vesa îți pune la dispoziție numeroase creații vestimentare confecționate din blană naturală, între care haine, cojoace, veste, cape și alte accesorii. Dacă nu ai timp să ajungi în magazin și plasezi o comandă online, dar nu ești mulțumită de produse, nu-ți fă griji. Indiferent de motiv, poți să returnezi produsele achiziționate de la Vesa în termen de 14 zile din momentul în care au fost livrate de către curier, întrucât compania Vesa acceptă, în acest termen, returnarea oricărui produs nefolosit, conform legii în vigoare.

De asemenea, procedura de retur este foarte simplă. Trebuie doar să completezi formularul de retur, iar acolo poți opta fie pentru schimbarea cu alt produs, fie pentru returnarea integrală a sumei plătite. Aceasta va fi returnată prin virament bancar, în termen de 30 de zile.