5 idei de ținute cu blănuri de lux pentru noaptea de Anul Nou

Noaptea dintre ani are o puternică încărcătură emoțională. Aceasta marchează încheierea unui capitol din viața ta și deschiderea unuia nou, plin de posibilități și speranță. Modul în care alegi să petreci Revelionul, de la locație, oamenii cu care te înconjori și ținuta pe care o porți, toate îți descriu personalitatea și îți influențează atitudinea pentru anul care tocmai începe.

Jacheta din blana naturala de nurca HM023

⦁ Dacă ai de gând să porți pantofi noi în noaptea de Revelion, este indicat să te asiguri că nu te vor strânge. Ca măsură de siguranță, ia la tine o pereche de pantofi pe care i-ai mai purtat și sunt confortabili;

⦁ Asigură-te că ținuta te va proteja împotriva frigului. Deoarece temperaturile sunt foarte scăzute în această perioadă, trebuie să te îmbraci adecvat, mai ales dacă celebrezi acest eveniment într-o zonă montană. Cel mai la îndemână este să porți o haină de blană naturală;

⦁ Nu alege o ținută incomodă, oricât de frumoasă ar fi. De Revelion, este important să te simți bine și să ai libertate de mișcare sau dans. Deși aspectul și calitatea hainelor sunt criterii principale pentru ținutele de damă, ține cont și de confort.

5 idei de ținute cu blănuri de lux

Așa cum aminteam mai sus, hainele din blană naturală sunt de departe cele mai adecvate piese vestimentare pentru petrecerea de Revelion. Dintre toate, blănurile de lux sunt foarte stilate și prețioase, dar și extrem de călduroase. Dacă îți dorești să porți o astfel de blană, dar nu știi cum să o integrezi în ținută, iată câteva idei care te-ar putea ajuta:

⦁ Cea mai apreciată combinație este cea formată dintr-o rochie lungă, foarte de elegantă și o blană de nurcă. Purtată adesea pe covorul roșu, de către vedetele din toată lumea, această ținută clasică este de departe cea mai spectaculoasă. Aceasta este adecvată evenimentelor private, desfășurate în locații luxuriante, cu un ambient rafinat.

Palton din blană de nurcă blackglama HM016

⦁ Dacă sărbătorești trecerea dintre ani într-un restaurant sofisticat, alege o rochie conică, midi, asortată cu pantofi stiletto și o haină din blană naturală care depășește linia genunchilor. Această ținută este mai relaxată, dar suficient de elegantă încât să impresionezi cu apariția ta.

⦁ Pentru o petrecere organizată într-un local modern, optează pentru un costum cu linii bărbătești, purtat cu sandale și o haină de blană supradimensionată. Vei arăta extraordinar cu acest look și cu siguranță vei atrage toate privirile. În plus, vei respecta nota stilistică a locației și te vei bucura de deplină de mișcare.

⦁ Dacă petreci Revelionul într-un cadru mai relaxat, împreună cu prietenii, strălucește la propriu alegând să porți o salopetă cu inserții sidefate și o haină de blană până la nivelul taliei. Nu uita să îți pui rujul preferat și să te bucuri din plin de fiecare moment!

⦁ Mergi la o petrecere cu tematica anilor 80`? Minunat, haina de blană va fi nelipsită! Portă o pereche de jeansi evazați, un top din paiete, botine din lac și o haină de blană cu cordon. Te vei simți minunat, iar piesele vestimentare se vor completa foarte bine, respectând perfect dress code-ul propus.

De ce sunt speciale hainele din blană naturală?

Hainele din blană naturală au depășit bariera timpului și au rămas printre cele mai râvnite și îndrăgite piese vestimentare de femei. Propuse sute de ani pe marile podiumuri de fashion din lume, aceste haine sunt acum accesibile pentru toate doamnele și domnișoarele și pot fi purtate la orice ocazie.

Haină din blana de nurcă HT004

Deși ai crede că popularitatea hainelor din blană naturală este dată de aspectul lor deosebit, vei afla cu surprindere că nu este așa. Multe haine au un aspect aparte și sunt must-have în garderoba oricărei femeii, dintre ele însă, foarte puține rămân atemporale. Hainele de blană naturală fac parte din această categorie și încântă privirile ani la rând. Calitatea materialelor le oferă rezistență în timp, păstrându-și aspectul încântător, chiar și după purtări repetate. În plus, astfel de obiecte vestimentare sunt foarte călduroase și confortabile.

Un alt aspect foarte important este faptul că blănurile nu se devalorizează în timp, reprezentând una dintre cele mai bune investiții în propria persoană. Acest lucru a fost demonstrat de-a lungul timpului și a făcut din blana naturală unul dintre cele mai prețioase materiale destinat confecționării hainelor. Desigur, valoarea blănurilor diferă în funcție de proveniență și de caracteristicile specifice fiecărui tip. Cele mai cunoscute blănuri de lux sunt cele de chinchila, de vulpe polară, nurcă și raton.