>Geci și jachete din piele naturală
Geci și jachete din piele naturală 2020-05-12T00:20:53+00:00

Geci și jachete din piele naturală

Confort irezistibil

Avantajele unei geci din piele naturală:

  • Rezistentă în timp

  • Mereu în tendințe
  • Potrivită pentru orice ținută
  • Confortabilă

O geacă sau jachetă din piele naturală este o piesă must-have pentru garderoba oricărei persoane. Indiferent de tendințele schimbătoare ale modei, jachete și gecile din piele au fost întotdeauna prezente – de la piesă vestimentară nonconformistă, asociată cu rebeliunea, geaca de piele a ajuns indispensabilă pentru completarea oricărui tip de ținute. În zilele noastre, o jachetă din piele naturală este la fel de purtată pentru a completa un outfit lejer sau office.

Vezi colectia

Cele mai noi modele de geci și jachete din piele naturală

Vezi colectia

Tipuri de geci și jachete din piele

Geci și jachete din piele pentru femei

O geacă sau jachetă din piele naturală nu poate lipsi din garderoba unei femei, indiferent de vârstă. De la modele elegante, cambrate și potrivite pentru ținute rafinate, la geci și jachete de piele casual, perfecte pentru ținute comode și cool, la A&A Vesa veți găsi cu siguranță modelul care vi se potrivește!

Geci și jachete din piele pentru bărbați

Jacheta sau geaca din piele a fost întotdeauna un simbol pentru vestimentația masculină, inspirând ținute pline de atitudine. O geacă de piele naturală este o piesă de îmbrăcăminte rezistentă, comodă și autentică, care va pune mereu în valoare personalitatea celui care o poartă.

Geci și jachete de piele reversibile

O jachetă din piele reversibilă este o investiție dublă pentru garderoba dumneavoastră. A&A Vesa vă oferă o varietate de modele de geci din piele reversibile, deosebit de practice, de care să vă bucurați pentru mult timp, asortându-le la ținute cât mai diverse.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre gecile de piele

Piele de ovină este cel mai folosit material pentru realizarea gecilor și jachetelor pentru purtarea de zi cu zi, datorită rezistenței sale crescute și confortului pe care îl oferă. În comparație cu gecile din piele de bovină, cele confecționate din piele de ovină sunt mai plăcute la atingere și mai flexibile, materialul fiind mai moale. Pielea netedă de ovină, dar și cea întoarsă (tip nappa), sunt la fel de îndrăgite de clienții noștri.
O geacă din piele naturală de calitate este rezistentă și ușor de întreținut. Însă, pentru a preveni deteriorarea materialului în timp vă sfătuim să nu curățați geaca de piele decât apelând la servicii profesionale. Dacă se umezește, geaca trebuie lăsată să se usuce în mod natural, în caz contrar lichidul va lăsa urme pe suprafața pielii. Pentru păstrarea ei, vă recomandăm să o plasați în locuri bine aerisite, fără umiditate
O geacă din piele naturală este o piesă de îmbrăcăminte de care vă puteți bucura pentru foarte mult timp datorită rezistenței materialului. Prețul unei geci de piele poate varia în funcție de complexitatea croiului și procesului de obținere a materialului finit. Însă, raportat la durabilitatea sa, o jachetă din piele va avea mai întotdeauna un preț avantajos. Vă invităm să consultați pagina de produse pentru a găsi modelul potrivit pentru bugetul dumneavoastră.

Ce spun clienții noștri

I-am făcut cadou soțului meu o geacă de piele maro, elegantă, de la A&A Vesa și o poartă aproape zilnic. Recomand magazinul, am cumpărat ușor online și modelul e exact ce căutam.
Georgeta Szabo
Gecile de piele au fost mereu preferatele mele. La A&A Vesa am găsit modelul care mă interesa și sunt foarte mulțumit de calitatea pielii! Recomand cu plăcere.
Bogdan Vereș

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!