Returnare produs 2017-08-26T09:53:34+00:00

Returnare
Experiența companiei A&A Vesa, obținută în aproape 20 de ani de activitate și mii de produse vândute clienților din România și din străinătate se reflecta in calitatea la standarde inalte atat a serviciilor de livrare, cat si a produselor oferite.

Daca, din orice motiv, nu sunteti multumiti de produs, se poate returna in termen de 30 de zile din momentul in care a fost livrat de catre curier, societatea noastră acceptând, în acest termen, returnarea oricărui produs nefolosit. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur.  La returnare puteti alege schimbarea cu un alt produs sau se returneaza contravaloarea produsului, taxa de transport nu se returneaza. Costul de schimbare sau returnare al produsului va fi suportat de catre client. Cand se opteaza pentru returnarea unui produs, suma va fi returnată prin virament bancar in termen de 30 de zile. Nu acceptam colete ramburs!

Cand returnati, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi. Este necesar sa fie insotit de factura fiscala, eticheta initiala, intacta, in ambalajul original.

 

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!