Decoratiuni din blana

O blana decorativa este o piesă de decor unică, care va conferi un aspect deosebit locului în care va fi pusă, contribuind la crearea unui ambient relaxant. La A&A Vesa veți găsi o varietate de modele de blană decorativa, realizate în fabrica noastră de blănuri, din materiale naturale de cea mai înaltă calitate. Blana de oaie sau prețioasa blană de ren sunt materiale rezistente, cu un aspect unic, care vor oferi confort și stil întregului decor.

Citește mai mult

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit materialele naturale pentru decorarea încăperilor, știind că acestea le pot oferi căldură și confort. Astăzi, blana decorativa este preferată de mulți din motive, mai ales, estetice. O încăpere decorată cu o blană decorativa capătă un aspect luxuriant și primitor, cu atât mai mult cu cât întregul ambient are un design care să completeze și să scoată în evidență această deosebită piesă de decor.

Blana decorativa poate fi folosită în diverse moduri, chiar și inventive, pentru a realiza un decor original – de la poziționarea sa pe podea, într-un loc vizibil și central al încăperii, la folosirea sa pentru a acoperi mobila sau alte elemente de mobilier, o blană decorativă va ieși mereu în evidență și va pune în valoare întregul design al încăperii. Pentru cei pasionați de design-ul interior sau pentru cei cărora le place confortul și doresc să se simtă mereu acasă, o blană decorativă este un cadou cât se poate de reușit.

Restrânge

Se arată toate cele 12 rezultate

 • Piele de miel 993

  60 lei80 lei
 • Piele de miel 994

  60 lei100 lei
 • Blana de vaca 999

  600 lei900 lei
 • Piele de miel 995

  60 lei100 lei
 • Piele de miel 992

  60 lei100 lei