>Curele din piele pentru bărbați
Curele din piele pentru bărbați 2020-05-20T18:07:30+00:00

Curele din piele pentru bărbați

Rezistente și practice

Avantajele unei curele de piele:

O curea din piele naturală este un accesoriu foarte practic, pe care orice bărbat și-l dorește. Pielea naturală este perfectă pentru realizarea unei curele datorită rezistenței sale și aspectului său, care o face potrivită pentru purtarea la orice tip de pantalon: de la blugi la pantaloni de costum, o curea din piele este accesoriul pe care vă puteți baza în orice moment!

Vezi colectia
curele

Cele mai noi modele curele de piele pentru bărbați

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre curelile de piele

Pentru a rezista cât mai bine purtărilor repetate, o curea din piele se confecționează din materiale naturale deosebit de durabile precum pielea de bovină, care este un material rigid, foarte rezisent la deteriorare.
Pentru a alege o curea de piele în mod corect, este necesar să vă măsurați talia. Apoi vă invităm să consultați ghidul de mărimi disponibil pe website, care vă va ajuta să vă orientați pentru a alege mărimea potrivită pentru dumneavoastră. La detaliile fiecărui produs din pagina de produse este afișată lungimea curelei.

O curea de piele naturală nu este deloc pretențioasă, materialul natural fiind rezistent și comportându-se bine la manevrarea repetată, însă pentru o mai bună păstrare recomandăm curățarea profesională, în niciun caz spălarea produsului la mașina de spălat sau folosind substanțe potențial corozive, care pot afecta textura pielii.

Ce spun clienții noștri

Am cumpărat o curea de piele cadou pentru fratele meu și o poartă zilnic. Calitatea e foarte bună. Mulțumesc Vesa.
Adrian Gheorghe
Mi-am luat mai multe curele de piele de la Vesa și le port la ținute diferite. Sunt mulțumit de ele, prețul a fost foarte bun.
Zoran Pop

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!