Culoarea maro

Una dintre culorile considerate clasice, culoarea maro este o culoare universal plăcută, fiind adoptată în stilul vestimentar al mai multor generații.

Pentru hainele și accesoriile din blană și din piele naturală, culoarea maro este o culoare primară, reprezentând deseori chiar nuanța naturală a acestor materiale. Datorită autenticității sale, culoarea maro este preferată de cei cărora le place să fie autentici și prin vestimentație.

Citește mai mult

Dincolo de aspectul natural, culoarea maro conferă vestimentației un aer mai sofisticat și un plus de stil. Fiind o culoare închisă, este și deosebit de practică și versatilă – o piesă vestimentară precum o haină de blană, un cojoc sau o geacă de piele naturală de culoare maro este ușor de îngrijit și de asortat la diverse ținute, fiind perfectă pentru a completa o multitudine de look-uri. Accesoriile de culoare maro, precum mănușile, căciulile, portofelele sau gențile vor avea întotdeauna un aspect natural și vor pune în valoare materialul din care sunt confecționate. Nepretențioasă, potrivită oricui și ușor de purtat, culoarea maro este de nelipsit din garderobă, indiferent de piesa vestimentară prin care este reprezentată. La fabrica de blănuri A&A Vesa veți găsi o gamă variată de haine de blană naturală în mai multe nuanțe de maro, astfel încât să decoperiți exact haina și nuanța care vă place.

Restrânge

Se arată 1–16 din 100 de rezultate

 • Jachetă din blană de vulpe 2010

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.400 lei
 • Palton de blana 104

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  1.000 lei
 • Piele de miel 993

  60 lei80 lei
 • Piele de miel 994

  60 lei100 lei
 • Blana de vaca 999

  600 lei900 lei
 • Caciula din blana de miel 518

  Evaluat la 5.00 stele din 5
  130 lei