>Căciuli de blană
Căciuli de blană 2020-02-13T12:43:09+00:00

Căciuli de blană

Căldură și eleganță

Avantajele unei căciuli de blană:

  • Foarte călduroasă
  • Confortabilă și plăcută la atingere
  • Rezistentă
  • Elegantă

O căciulă de blană este un accesoriu de valoare pentru garderoba dumneavoastră de iarnă. Materialele naturale precum blana de miel, blana de nurcă, blana de raton sau blana de vulpe polară sunt ideale pentru confecționarea căciulilor datorită proprietăților lor izolatoare, dar și datorită aspectului lor deosebit, care nu va trece neobservat.

Vezi colectia
Căciulă de blană

Cele mai noi modele de căciuli de blană

Vezi colectia

Tipuri de căciuli de blană

Căciuli de blană pentru femei

O căciulă de blană naturală este un accesoriu de bază în vestimentația oricărei femei. Blana naturală este moale, confortabilă și are un aspect întotdeauna distins. La A&A Vesa ne întâpinăm clientele cu o gamă variată de căciuli de damă confortabile și foarte călduroare, care se remarcă prin rafinament și bun-gust. Vă invităm să alegeți modelul care vi se potrivește!

Căciuli de blană pentru bărbați

O căciulă de blană naturală este la fel de potrivită pentru bărbați. Căldura, confortul și rezistența materialelor naturale fac ca o căciulă din blană să fie o achiziție pe termen lung, de care să vă puteți bucura an după an. Căciulile de blană pentru bărbați au un aspect masculin, modelelele clasice precum căciula aviator fiind un exemplu de eleganță și în zilele noastre.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre căciuli de blană

A&A Vesa confecționează căciuli de blană din materiale exclusiv naturale precum blana de miel, blana de nurcă, blana de raton sau blana de vulpe polară. Aceste materiale sunt deseori combinate între ele pentru a obține modele unice dar și pentru a conferi un grad mai mare de căldură, prin folosirea lor pentru a realiza și interiorul căciulilor.
A&A Vesa vă oferă o diversitate de modele de căciuli de blană la prețuri competitive. Deoarece producem vestimentație și accesorii în propria fabrică, prețurile pe care le practicăm sunt cele de producător. Vă invităm să alegeți căciula de blană care vi se potrivește la un preț convenabil, consultând pagina de produse.

Ce spun clienții noștri

Căciulile de blană mi-au plăcut întotdeauna, prima am primit-o cadou în tinerețe și de atunci am prins drag de ele. Căciula achiziționată online de pe A&A Vesa îmi vine perfect și sunt foarte mulțumită de ea.
Anamaria Miculea
Mi-am cumpărat o căciulă de blană de la Vesa pe care o port în oraș, dar și la munte. E călduroasă și de aceea o iau cu mine peste tot.
Răzvan Popa
Am cumpărat o căciulă de blană de la A&A Vesa pe care o port zi de zi atunci când e frig. Ține cald și e moale, super realizată. Recomand magazinul!
Simona Fracea

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!