>Căciuli de damă
Căciuli de damă 2020-02-13T12:36:10+00:00

Căciuli de damă

Stil, confort și căldură

Cum trebuie să fie o căciulă de damă:

  • Elegantă
  • Călduroasă și confortabilă
  • Ușor de asortat

O căciulă de damă nu este ușor de ales. Pe lângă nevoia de căldură și confort în zona capului, la fel de importantă este nevoia de a purta o căciulă care scoate în evidență stilul purtătoarei ei și care îi pune în valoare chipul. La A&A Vesa, ne dorim să oferim clientelor noastre căciuli de damă care îndeplinesc toate aceste cerințe și care reușeșc să adauge un plus de feminitate oricărui look.

Vezi colectia
Căciulă de damă

Cele mai noi modele de căciuli de damă

Vezi colectia

Tipuri de căciuli de damă

Căciuli de blană

Căciulile realizate din materiale naturale precum blana de miel, blana de nurcă, blană de raton sau blana de vulpe polară sunt o alegere foarte bună deoarece oferă un grad foarte mare de confort purtătoarei și căldură sporită. Aspectul unei căciuli de blană va fi întotdeauna distins, adăugând o notă de feminitate și eleganță ținutelor pe care le alegeți.

Căciuli din tricot

Rupe monotonia cu o căciulă de damă din tricot, accesorizată cu pompon de blană naturală. Aceste căciuli au un aspect feminin și sunt potrivite și pentru ținutele mai casual. Pompon-ul contribuie la menținerea căldurii și conferă căciulii o notă modernă, făcând-o potrivită pentru asortarea la ținutele de zi cu zi și nu numai.

Vezi colectia

Întrebări frecvente despre căciuli de damă

Alegerea unei căciuli se poate dovedi a fi o provocare. Ceea ce e important de reținut este că o căciulă de damă potrivită pentru dumneavoastră vă pune în evidență chipul, fără să vă acopere trăsăturile. Un sfat ar fi să alegeți o căciulă care contrastează cu nuanța părului dumneavoastră.
Cele mai călduroase căciuli de damă sunt căciulile din blană naturală, datorită proprietăților materialelor naturale de a reține căldura și de a izola foarte bine împotriva vântului și a gerului. Pentru un plus de căldură, optați pentru modelul de căciulă de blană tip aviator, care acoperă și zona urechilor.

Ce spun clientele noastre

M-am convins cu greu să îmi cumpăr o căciulă, având un păr subțire și greu de aranjat. Mi-am luat o căciulă de blană de la Vesa și, spre suprinderea mea, părul nu se electrizează și stă așa cum îl aranjez când o dau jos. Recomand!
Ana Stupariu
Mulțumesc Vesa pentru căciula de blană de care nu mă mai despart! Mă simt elegantă de fiecare dată când o port și frigul clar nu mai e o problema!
Aurelia Voica
Port cu drag căciula din tricot de la Vesa, e călduroasă și lejeră pe cap.
Andreea Stoica

Rețele sociale

Abonează-te la oferte!